A once in a lifetime experience
 
Lhasa fotos telefoon 185 Custom
 
Inmiddels weer terug van een fantastische reis naar China, Tibet en Nepal. Zondagavond geland en vandaag letterlijk landen in de realiteit van vandaag. Hoe bijzonder was het om kennis te maken met de bijzondere culturen en religies van de diverse landen en hoe opvallend verschillend zijn onze werelden.
Een mooie reis van drie weken die door een ieder op zijn/haar eigen manier is ervaren. Ik ben blij met mijn wederom bijzondere groep,  uniek om haar onderlinge verschillen en haar overeenkomsten. 
lees verderkopie
 
Tibet experience, a dream come true & more
 
 tibet1
 
In 2006 maakte ik mijn droom waar: een reis naar China, Tibet en Nepal. Na een burn-out, die mij letterlijk 'terug bij af' bracht, besloot ik deze bijzondere reis te maken. Ik boekte in mijn eentje, voor mij de eerste keer om zo te reizen, als deelnemer in een groepsreis.
Door alles wat ik daarna meemaakte, geloof ik er inmiddels in dat je door juiste keuzes te maken -op basis van gevoel en niet verstandelijk benaderd- dat alles gaat werken zoals je er altijd van gedroomd hebt. Klinkt dat zweverig? Vast wel. Toch ben ik verre van dat. Waar ik het over heb is simpelweg mijn werkelijkheid. 
lees verderkopie
 
 
Zonder ooit geleefd te hebben
 
dalai lama Custom
 
Soms hoor ik mensen zeggen ‘het kan nu eenmaal niet anders’. Vooral in mijn branche hoor ik wel eens ‘ondanks dat we er zo aan toe zijn, kunnen wij dit jaar niet op vakantie’. Het huis moet worden verbouwd of we sparen voor een nieuwe auto. Dit roept bij mij de vraag op, waarom wij ‘dode dingen’ belangrijker vinden dan ons eigen welzijn en welbevinden? Wij ontzeggen onszelf fijne, leuke en plezierige dingen omdat wij liever onze tijd en energie investeren op ‘dode dingen’.
lees verderkopie
Ik wil graag Tibet nieuws ontvangen