Garantiefonds voor gespecialiseerde touroperators
 
Wij zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds Gespecialiseerde Touroperators (vergelijkbaar met SGR).De Stichting GGTO, heeft als doel garantie te bieden aan reizigers die een reisovereenkomst afsluiten met één van de aangesloten touroperators.
 
GGTO
 
De garantie houdt in dat het reeds betaalde deel van de reissom uitgekeerd wordt indien de aangesloten touroperator in financieel onvermogen komt en niet meer in staat is de geboekte reis tot uitvoering te brengen.
Voor meer informatie lees de garantieregeling of kijk op de website van GGTO: www.stichting-ggto.nl/ 
 
Algemene reisvoorwaarden Tibet Travel
 
Aanbetaling
Bij boeking betaal je een aanbetaling van 20% van de totale reissom. De restantbetaling dient ons niet later dan   10 weken voor vertrek te bereiken m.u.v. speciale acties waarbij de betaling binnen een bepaalde termijn na boeking gedaan moet zijn. Boek je tevens je vliegticket bij ons, dan brengen wij 100 % van de ticketkosten in rekening om daarmee de prijs te garanderen. Indien de betaling niet binnen de juiste termijn is ontvangen, dan behouden wij ons het recht voor, jouw boeking als geannuleerd te beschouwen en de passende annuleringskosten in rekening te brengen.
 
Annulerings- en wijzigingskosten
Wijzigingen
Per wijziging wordt een bedrag van € 25,- berekend, naast eventuele bedragen geheven door hotels, touroperators of luchtvaartmaatschappijen. Een wijziging houdt een verandering van een bestaande boeking in en niet een overboeking naar een andere tour waarbij annuleringskosten van toepassing kunnen zijn, welke volgens  onze voorwaarden worden doorbelast.
 
Annuleren
Mocht u, of een reisgenoot, gedwongen zijn te annuleren, dan worden kosten in rekening gebracht. Wij berekenen € 25,- ­ administratiekosten plus de annuleringskosten volgens de Reisvoorwaarden waarvan wij u hieronder een overzicht geven. Indien de kosten die onze leverancier aan ons berekent hoger zijn dan de hieronder vermelde overzicht dan berekenen wij deze extra kosten aan u door.
 
Arrangementen   Percentage van reissom
   
Tot 70 dagen voor vertrek:   35%  
70 - 28 dagen voor vertrek   75%
28 dagen tot en met de dag van vertrek of later   100%
 
     
Bij annulering is er na vertrek geen restitutie van ongebruikte gedeeltes van een programma.
 
Vluchten
Zoals gevorderd door de luchtvaartmaatschappijen.
 
NB- Eventuele annuleringskosten kunnen onder de dekking van jouw annuleringsverzekering vallen. 
 
 
 
 

Puur Leven

 

Yess, mijn boek is klaar
In dit boek deel ik mijn ervaringen van het afgelopen jaar met jullie. Een jaar van stilstand, verandering, alles kwijt en toch zoveel rijker, nog intenser leven en vooral leven in het NU ❤

Wil je het boek bestellen klik hier!

Boek puur leven website