Wie is Tibet Travel
Tibet Travel is een onderdeel van Cumlaude Travel, een touroperator die al jaren als Cuba specialist reizen aanbiedt. 
Wij zijn gespecialiseerd in reizen naar Tibet. Wij hebben een groot, betrouwbaar netwerk in Tibet en een lokaal team wat klaar staat om jou een reiservaring mee te geven om nooit te vergeten. Tevens hebben wij veel persoonlijke reiservaring en werkervaring in Tibet en de omringende landen waarmee wij combinatie reizen aanbieden. 
 
Onze werkwijze
Op onze website vind je een aantal voorbeeldreizen en suggesties. Dit is vooral bedoeld om je een idee te geven en om voor jezelf een beeld te krijgen van wat je aanspreekt aan dit prachtige land. Aan de hand van jouw wensen en interesses, maken wij een reisvoorstel. Hiermee mag je van alles doen; wijzigen, aanvullen, veranderen. Net zo lang tot het helemaal jouw reis is. Uiteindelijk is het reisvoorstel helemaal van jou en ga je jouw eigen unieke reis maken. 
Ter plekke zijn onze medewerkers jouw aanspreekpunt en is er altijd iemand om je ter plekke bij te staan bij calamiteiten e.d. En ook al ben je in het buitenland, blijft ons team in Nederland tevens beschikbaar bij calamiteiten. Graag evalueren wij na je reis, jouw ervaringen om daarmee onze service nog meer te optimaliseren. Vernieuwen, verbeteren en kwaliteit bewaken, is voor ons vanzelfsprekend.
 
Waarom rondreizen van Tibet Travel
Vergaande service en dienstverlening aan onze gasten
Ons advies is gebaseerd op persoonlijke reis(begeleiding) ervaring
Geen standaardprogramma’s, jouw vakantie is uniek
Onze reizen zijn geheel op maat, speciaal voor jou samengesteld
Wij zijn altijd bereikbaar als er onverhoopt problemen zijn op je reisbestemming
Onze groepsreizen zijn met ervaren Nederlandse reisbegeleiding en Tibetaanse gids
Altijd persoonlijke aandacht.
Tibet Travel is maatschappelijk betrokken
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Puur Leven

 

Yess, mijn boek is klaar
In dit boek deel ik mijn ervaringen van het afgelopen jaar met jullie. Een jaar van stilstand, verandering, alles kwijt en toch zoveel rijker, nog intenser leven en vooral leven in het NU ❤

Wil je het boek bestellen klik hier!

Boek puur leven website