Wil je zelf een reis ervaring toevoegen? stuur ons een mailtje: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

A once in a lifetime experience

 
Lhasa fotos telefoon 185 Custom
 
Inmiddels weer terug van een fantastische reis naar China, Tibet en Nepal. Zondagavond geland en vandaag letterlijk landen in de realiteit van vandaag. Hoe bijzonder was het om kennis te maken met de bijzondere culturen en religies van de diverse landen en hoe opvallend verschillend zijn onze werelden.
Een mooie reis van drie weken die door een ieder op zijn/haar eigen manier is ervaren. Ik ben blij met mijn wederom bijzondere groep,  uniek om haar onderlinge verschillen en haar overeenkomsten. 
lees verderkopie

 

 

Rondreis China, Tibet, Nepal


Inmiddels weer thuisgekomen van onze groepsreis vol met bijzondere ontmoetingen, adembenemende, bijna onwerkelijke, landschappen en vol avontuur. Met dat ik dit schrijf, betrap ik me er op dat ik het niet kan laten om mij uit te drukken in superlatieven. Hoe kan het ook anders als ik het over mijn geliefde Tibet heb. 
Een mysterieus land in meerdere opzichten. Het land waar hemel en aarde elkaar ontmoeten en wat met haar hoogtes, niet voor niets het Dak van de Wereld wordt genoemd. Op onze website schreef ik ‘een onvergetelijke reis die je meevoert door dit ruige, onherbergzame landschap en de besneeuwde bergtoppen van de Himalaya’. Ik kan zeggen dat ik daarmee de werkelijkheid niets te kort doe. 
lees verderkopie
 
Maunteverest 
 
 
 
 
Ik wil graag Tibet nieuws ontvangen